print, striber, tern og blomster
GIFT-GUIDE

Es gibt viele Möglichkeiten, es mit Blumen zu sagen. Überraschen Sie jemanden, den Sie lieben, mit einem blühenden Geschenk, das nie verblüht.

Efterårsmoden 2022 er print, striber, tern og blomster

Blå og grønne nuancer har fundet vej til mange af efterårets modeshows, ligeledes har motiver fra naturen, nostalgi og strik i forskellige farver og mønstre. I gadebilledet er pangfarver, print, striber og blomster er en stigende tendens, hvor mange vælger farverige accessories som tørklæder eller smykker til at opgradere efterårslooket.

 Efterårsmoden 2022 er stærkt inspireret af 90’ernes mode, hvor det at være farverig og skille sig ud var væsentligt, dog er moden i 2022 en raffineret version af det såkaldte grimme årti, hvor de afdæmpede farver nu blandes med elementer af print, mønstre og vovede farver for at skabe en rolig men unik og personlig stil.

 Efteråret 2022 handler altså om at være ekstra, at eksperimentere og at skille sig ud og blive set. Som Vogue skriver “...bold prints and colours that make you want to jump for joy”. 

Silketørklæder er derfor oplagte accessories, da de kan bæres om halsen, i håret eller om tasken, og kan tilføje det element af farver og mønstre, der gør looket unikt og personligt. Et tørklæde kan hjælpe dig med at opnå den perfekte balance mellem det afdæmpede og det farverige til årstiden. 

Hos Flora Danica har vi tørklæder i mange forskellig farver og motiver, alle inspireret af den naturlige flora. Find inspiration til dit efterårslook her på hjemmesiden:

Store silketørklæder  Mindre silketørklæder

 

     


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.