prints, stripes, checks and flowers
GIFT GUIDE

There are many ways to say it with flowers. Surprise someone you care about with a blooming gift that never fades.

Efterårsmoden 2022 er print, striber, tern og blomster

Blå og grønne nuancer har fundet vej til mange af efterårets modeshows, ligeledes har motiver fra naturen, nostalgi og strik i forskellige farver og mønstre. I gadebilledet er pangfarver, print, striber og blomster er en stigende tendens, hvor mange vælger farverige accessories som tørklæder eller smykker til at opgradere efterårslooket.

 Efterårsmoden 2022 er stærkt inspireret af 90’ernes mode, hvor det at være farverig og skille sig ud var væsentligt, dog er moden i 2022 en raffineret version af det såkaldte grimme årti, hvor de afdæmpede farver nu blandes med elementer af print, mønstre og vovede farver for at skabe en rolig men unik og personlig stil.

 Efteråret 2022 handler altså om at være ekstra, at eksperimentere og at skille sig ud og blive set. Som Vogue skriver “...bold prints and colours that make you want to jump for joy”. 

Silketørklæder er derfor oplagte accessories, da de kan bæres om halsen, i håret eller om tasken, og kan tilføje det element af farver og mønstre, der gør looket unikt og personligt. Et tørklæde kan hjælpe dig med at opnå den perfekte balance mellem det afdæmpede og det farverige til årstiden. 

Hos Flora Danica har vi tørklæder i mange forskellig farver og motiver, alle inspireret af den naturlige flora. Find inspiration til dit efterårslook her på hjemmesiden:

Store silketørklæder  Mindre silketørklæder

 

     


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.