Returnering og ombytning

RETURNERING

Sådan bytter/ returnerer du.

1. Hente en gratis pakkelabel og returseddel på vores returportal her 

https://return.shipmondo.com/returfloradanica
Returnering via denne formular gælder kun produkter / tørklæder, tasker og tøj købt på www.flora-danica.com

2. Pak varerne forsvarligt ind inden du sender dem retur

3. Ønsker du ikke at anvende vores returportal skal varerne sendes retur til

FLORA DANICA DENMARK, Sindalsvej 21, 8240 Risskov, Mrk. Returvarer

 

Ombytning til anden vare eller størrelse

Hvis du vil ombytte til en anden vare eller størrelse kan du gratis anvende vores returlabel. Du kan ombytte på to måder:

1. Vi sender dig den nye vare, når vi har modtaget din returnering. Kontakt os evt. forinden, så vi kan reservere varen til dig.

2. Du kan købe den nye vare på shoppen med det samme, hvis du vil være sikker på den ikke bliver udsolgt. Så returnerer vi beløbet for returvaren, når vi modtager den.

Hvis du ønsker at ombytte til en vare, der er dyrere end den returnerede vare, skal du anvende mulighed nr. 2.

Du kan hente returseddel og gratis pakkelabel på vores returportal:

FLORA DANICA DENMARK yder 30 dages fuld returret/fortrydelsesret fra den dag, du modtager varerne. Varerne skal så vidt muligt returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelse. Du bedes pakke varen forsvarligt ind når du returnerer og må IKKE sætte returlabel direkte på originalemballagen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere pengene på det samme betalingskort, som varerne er købt med. 

Vedlæg så vidt muligt også en kopi af din faktura og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur til os.

Returnering af ikke afhentede pakker:

Hvis du undlader at modtage din vare, og den bliver sendt retur til os, fratrækker vi returomkostningerne fra det beløb, du skal have retur. For varer fra Danmark er beløbet 39 DKK. For udenlandske forsendelser er det den gældende pris fra GLS eller Postnord. 

Ønsker du at sende retur til os fra et andet land en DK:

Bor du i udlandet (uden for Danmark), skal du sende varen retur til: Bedes du venligst sende os en email så hjælper vi med en returlabel.

Mailadresse: mail@flora-d.com

FLORA DANICA/Danish Heritage ApS
Sindalsvej 21
8240 Risskov
Danmark

 

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav eller til pakkeboks!

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til den er kommet tilbage til os. Så vi anbefaler, at du sender pakken som pakkepost og får en kvittering for indlevering af returpakken. 

Når vi har modtaget din vare, tilbagebetaler vi beløbet for varen. Pengene bliver overført til det kort, der blev brugt til at foretage købet. Hvis det ønskes kan pengene også overføres til et gavekort. Vi overfører som regel pengene samme dag, vi modtager returpakken. Dog kan der i ferieperioder gå lidt længere tid.

Varereturnering skal ske til nedenstående adresse:

FLORA DANICA DENMARK

Sindalsvej 21

8240

Risskov