Vores ansvar

FLORA DANICA DENMARKs ansvar.

Vores tørklæder kommer med lang holdbarhed.
Silketørklæder er det mest alsidige og multifunktionelle modetilbehør. Det kommer i "onesize" og kan styles og bruges på et utal af måder.
Vores silketørklæder er lavet i 100% silke og er skabt ud fra ideen om tidløse designs i høj kvalitet. Behandler du dit silketørklæder korrekt kan de desuden gå i arv og holde i generationer. Derfor sender vi alle vores silketørklæder i en smuk æske, hvor du kan opbevare silketørklædet i når du ikke bruger det. 

Vi er ivrige efter at opmuntre vores kunder til at forfølge bevidst mode og til at deltage i de nødvendige ændringer i modeindustrien.

 Ansvar:

Der destrueres i Danmark hvert år 700 ton nyt tøj der aldrig et blevet brugt, og på verdensplan vokser mængden af tøjspild fortsat. Dette vil vi ikke være en del af. 

Derfor samarbejder FLORA DANICA DENMARK med den frivillige organisation Designere uden grænser som indsamler tøj fra danske modevirksomheder, der ønsker en bedre løsning på tøjspild og samtidig vil støtte en god sag.

Designere uden Grænser arbejder for en grønnere fremtid, hvor der værnes om både mennesker og miljøet. Det gør de blandt andet ved at sætte fokus på tøjspild i samarbejde med os. Vi donerer de produkter, med produktionsfejl vi ikke kan sælge, til organisationen. Salget herfra går direkte til udsatte unge og kvinder i Sydafrika." Vi designer ligeledes vores kollektioner i små oplag og med fokus på lang holdbarhed både i form af kvalitet men også designmæssigt. 

Designere ude grænser sælge det donerede tøj i Sydafrika hvor overskuddet bliver fordelt til lokale projekter for unge, der kommer fra særligt fattige områder. Tøjet blivet solgt til lokale events, kaldet  ”Fashion Fundraisers”.